Software-ontwikkelaar Unit4 rondt overname Assistance Software af

Unit4, een internationale producent en leverancier van standaardbedrijfssoftware uit Sliedrecht, meldt woensdag dat het branchegenoot Assistance Software heeft overgenomen. Een overnamesom is niet naar buitengebracht.

De overname zorgt ervoor dat Unit4 in Nederland, naar eigen zeggen, de grootste leverancier van software in de professional services sector wordt. Assistance Software helpt zijn klanten met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dat doet het onder meer door het leveren van Professional Services Automation (PSA) oplossingen. 

Fugro en KPN
Assistance Software, een van oorsprong Amerikaanse onderneming, heeft het hoofdkantoor in Naarden en bedient klanten in Europa en Noord-Amerika, waaronder grote organisaties zoals Fugro, RSM, Grant Thornton, Eifel en KPN. De onderneming zal binnen de koper verder gaan onder een nieuwe naam: Unit4 PSA Suite. 

“Unit4 is zeer geschikt voor Assistance Software,” reageert Martijn van der Hoeden, oprichter en CEO van Assistance Software. “We beschikken over dezelfde visie en leveren samen een state-of-the-art end-to-end oplossing voor servicegerichte bedrijven. Samen met Unit4’s ervaring en kennis van de industrie zullen onze klanten de meest productieve en efficiëntste zijn in de industrie.”

 

Gerelateerde artikelen