SHV doet megadeal; Clifford Chance en Baker & McKenzie adviseren bij verkoop Makro Thailand

Volgens de aankondiging van koper CP All is overeenstemming bereikt over de verkoop door SHV van haar meerderheidsbelang in Makro Thailand. Deal value is 6,6 miljard euro; Clifford Chance adviseert SHV.

De transactie wordt gevolgd door een openbaar bod op het resterende belang en waardeert Makro Thailand op 6,6 miljard dollar; de deal is daarmee de grootste in Thailand ooit. CP All, een deelneming van Dhanin Chearavanont, de rijkste man van Thailand heeft de transactie bevestigd. CP All is de grootste supermarktketen van Thailand en eigenaar van de 7-Eleven winkels

Als adviseur van SHV treedt Clifford Chance op. Het kantoor geeft geen commentaar en verwijst naar de announcements van betrokken bedrijven, maar kon wel bevestigen dat het onderhandelingsteam bestaat uit Andrew Matthews en Jack Wibuloutai van CC Bangkok en Jeroen Koster en Mark Loefs van CC Amsterdam.
CP All wordt geadviseerd door Baker & McKenzie, in een team bestaande uit Mike Jansen, Reinout Bautz, Niels Verweij en Benjamin van Kessel.
Gerelateerde artikelen