Shadow banking, private placements en champagne woensdag op de CFO en M&A nieuwjaarsborrel

Ontdek alles over shadow banking, debt funds en private placements tijdens de masterclass 'out of the box financing' voorafgaand aan de CFO en M&A nieuwjaarsborrel 2015 bij Houthoff Buruma. Start het jaar goed en ontdek de beste groeikansen van 2015. Anders naar financiering kijken is een cruciaal onderdeel om een winnaar te zijn/worden in de huidige markt. Ontdek uw game changer.
Vaak kijken onze organisaties naar de bestaande financieringsaanpak en –structuur en gaan ze op basis daarvan de haalbaarheid van acties en transacties toetsen. Wat wordt er mogelijk als u andere financieringsmogelijkheden gaat gebruiken? De Masterclass met experts in alternatieve financiering geeft een overzicht van de mogelijkheden en de kansen die andere financieringsmogelijkheden bieden.
 
Het expert panel bestaat uit Aad Lagerburg (International Group Controller bij Oxbow International), Erwin de Jong (Managing Director Delta Lloyd Mezzanine Fund), Alexander Olgers (Partner Corporate Finance Debt Advisory Deloitte) en Jessica Terpstra (Partner Asset Finance & Structured Finance Houthoff Buruma). De paneldiscussie wordt gemodereerd door Willem van Oosten (Hoofdredacteur M&A Community).
 
CFO’s, investeerders en M&A professionals verzorgen de kick-off van de groei op 14 januari tijdens de traditionele nieuwjaarsborrel van de CFO Association en de M&A Community. Dit keer zijn wij te gast bij Houthoff Buruma in Amsterdam (17.00-20.00).
U bent van harte welkom op de CFO, M&A en Controllers Nieuwjaarsborrel op woensdag 14 januari 2015 (17.00 – 20.00) bij Houthoff Buruma in Amsterdam. Leden van de CFO, M&A Community of Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan M&A/CFO bijeenkomsten. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis deze nieuwjaarsborrel.
 
 
Gerelateerde artikelen