Sequoia, Loyens & Loeff en Ernst & Young adviseren Warren Buffett bij overname Meyn Food Processing

Corporate Finance adviseur Sequoia en advocatenkantoor Loyens & Loeff adviseren CTB bij de overname van Meyn Food Processing van het Zweedse private equity bedrijf Altor. Ernst & Young verzorgt het fiscaal advies en transaction support voor de koper. De Zweedse verkoper heeft Nomura als M&A adviseur, Van Doorne als juridisch adviseur, PwC als belasting adviseur en KPMG verzorgt transaction support.
CTB is een dochterbedrijf van Berkshire Hathaway, het investeringsbedrijf van de Amerikaanse superbelegger Warren Buffet. De investeerder krijgt corporate finance advies van Pieter Stor, Elmer Jutte, Peter van Leersum en Kevin Koppen van Sequoia. Voor Pieter Stor is het de laatste deal onder de vlag van Sequoia. Hij is sinds kort werkzaam als zelfstandig M&A adviseur.
Het team van Loyens & Loeff staat onder leiding van Ewout Stumphius. Fiscalist Sjoerd Hensen geeft leiding aan het team van Ernst & Young Tax Advisory en René Coenradie aan het team van Ernst & Young Transaction Services.
Vice president M&A Mark Milano van Nomura adviseerdt de Zweedse private equity investeerder Altor. Advocaat Onno Boersta geeft leiding aan het team van Van Doorne. PwC adviseur Jochem Veltman verzorgt het fiscaal advies en Ewald van Hamersveld geeft leiding aan het transaction support team van KPMG.
 
Gerelateerde artikelen