Ruim 250 aanmeldingen voor het M&A Cafe en de M&A Masterclass bij ABN AMRO op 31 oktober 2012

Al meer dan 250 professionals in M&A, private equity en corporate finance hebben zich aangemeld voor het M&A Café van 31 oktober. De dealmakers komen samen op de 23ste verdieping op het hoofdkantoor van ABN AMRO (18:00 - 20:00 uur). Voorafgaand aan het M&A Café verzorgt Executive Director Acquisition & Leveraged Finance Frank van Waesberghe van ABN AMRO de M&A Masterclass M&A Financing.
Financiering is dé succesfactor voor M&A deals en de financieringsmarkt verschuift razendsnel: steeds vaker worden er club deals gesloten voor de financiering van M&A, meer M&A kredieten zijn gebaseerd op asset backed structuren en financieringsbankiers maken meer onderscheid tussen bedrijven en industrieën bij het opzetten van kredieten met leveraged structuren. Leer alles over M&A Financing tijdens de M&A Masterclass (17:15 – 18:00 uur). Exclusief voor leden van de M&A Community. 
Roundtables 
Op 31 oktober worden er voor genodigden drie roundtables georganiseerd gericht op professionals in de sectoren  Business Process Outsourcing en Detacheerders (16.45 – 18.15). Ontmoet meer dan 250 rainmakers, hoor uit eerste hand waar beslissers mee bezig zijn en ontdek waar uw kansen liggen in 2012. Als lid van de M&A Community is deelname aan de Masterclass en het M&A Café gratis.
 
 
Verhinderd op 31 oktober? Meld je dan aan voor het M&A Café van 21 november bij Allen & Overy.
 
 
Gerelateerde artikelen