Rendez vous met Capital A op 29 oktober

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:30
Ontmoet Capital A op het 7e Private Equity Forum. Capital A is de ‘opvolger’ van ABN AMRO Participaties en ging vanaf het najaar van 2018 voortvarend te werk: maar liefst 7 deals werden succesvol geclosed. 

Capital A wordt gefund door ABN AMRO,  Alpinvest, LGT Capital Partners, Five Arrows (Rothschild) en Bregal. 260 Miljoen euro is beschikbaar.
 
Capital A steekt geld in Nederlandse – goed geautomatiseerde – middelgrote ondernemingen (EBITDA > 2 & EV 12-100) met groeipotentieel. Ondernemers houden daarbij altijd een groot belang. Met Capital A aan boord kunnen bedrijven in enkele jaren hun omzet verviervoudigen. 
 
Capital A helpt met de strategie, investeringen, corporate governance, buy & build, recruitment, sales, processen en natuurlijk de exit. Buy & build is the name of the game en na het realiseren van de groei zijn de bedrijven klaar voor verkoop aan een strateeg, een grotere PE of zelfs voor een beursgang. 
 
De huidige portfolio bestaat uit 25 bedrijven. In 2019 zijn er 7 nieuwe investeringen, 20 add-ons en 4 desinvesteringen voltooid, respectievelijk 8 investeringen, 14 add-ons en 6 exits in 2018.
 
Ontmoet op 29 oktober op het 7e Private Equity Forum Friso Janmaat, Lars Valkenburg en Jurcell Virginia, bereid je voor op een topdeal en snelle groei. 
 
Meld u aan voor het 7e Private Equity Forum en speeddate met Capital A en andere toonaangevende investeerders en M&A adviseurs. Mocht u als investeerder of corporate finance adviseur ook meer deals willen doen? Reserveer dan een speeddate tafel. E-mail dan Ezri Joy Blaauw. Er zijn nog maar een paar tafels beschikbaar en first come first served.
 

Gerelateerde artikelen