Private Equity Summit 2017: strategische stilte voor de storm?

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:41
De jaarlijkse rendez-vous van private equity in Nederland komt dichterbij. M&A Community presenteert het definitieve programma van Private Equity Summit 2017.

Nederlandse investeerders vulden vorig jaar de M&A Database met vele deals. Gilde, Parcom en ABN AMRO Participaties waren druk in de weer met de delisting van Royal TenCate. Reesink werd van de beurs gehaald door Gilde en meerdere investeerders stonden in de rij voor onderdelen van de V&D. 

Dit jaar komt de dealteller iets lager uit. Niettemin zijn alle ingrediënten aanwezig voor een spetterend investeringsjaar, waaronder genoeg geld in de pot. Is er wellicht sprake van een strategische stilte voor de storm?
  
Bezoek Private Equity Summit 2017 op juni
Hoog tijd om elkaar weer eens te zien. Op woensdag 7 juni staat Private Equity Summit 2017 op het programma in het sfeervolle Rosarium in Amsterdam (12.00 – 20.00 uur), met als thema Embrace Entrepreneurship. Het Private Equity Summit is hét event om inspiratie op te doen voor private equity managers, venture capital investeerders en management teams.

Dit jaar staat het PE Summit in het teken van ondernemerschap en het onontbeerlijke nut ervan. Dat doen we op basis van een rijkgevuld programma. Bekende namen uit de private-equitywereld zoals Ivo Lurvink (CVC Capital) en Arie Hooimeijer (Gimv) zullen aantreden. Ook Just Spee, CEO van Stage Entertainment, zal acte de présence geven. Samen met succesvolle ondernemers alsook prominenten uit het Nederlandse bedrijfsleven geven zij u voldoende food for thought. Opdat 2017 even succesvol mag worden. 

Om investeerders op scherp te stellen, zal ook het kritische tegengeluid deze dag aan bod komen. Bekende criticasters van private equity uit de politiek – PvdA-kamerlid Henk Nijboer – en de journalistiek, 925-redacteur Arno Wellens en NRC-journalist Joost Ramaer, zullen het podium betreden om hun visie op ondernemerschap en private equity te laten horen. 

Bekijk het volledige programma en meld u aan >>

 

Gerelateerde artikelen