Private-equity-investeerders In gesprek met Jort Kelder

Op de middag van de M&A Awards is er een rondetafelgesprek met private-equity-investeerders. Jort Kelder modereert het vakinhoudelijke onderonsje. Verder zijn aanwezig: Lex Douze (Waterland), Gert Jan van der Hoeven (H2 Equity Partners) en Ingo Heijnen (Hill + Knowlton Strategies).

De ceremoniemeester van de M&A Awards is dit jaar Jort Kelder. Het verzoek van de presentator was of hij ‘ook even iets inhoudelijks’ mocht doen. Uiteraard, dat juichen wij toe. Dus plaatsen wij meneer Kelder als moderator bij een rondetafelgesprek met vooraanstaande private-equityheren. Deze sessie heeft voorafgaand aan de show plaats en zal een uurtje duren.  

Tijdstip: donderdag 10 december – 15.15 uur 
Plaats: Beurs van Berlage 
Wie: private equity investeerders 

‘Komen de deelnemers dan in de middag al in hun tuxedo?’ vroeg onze nationale etiquette-extremist zich bezorgd af. De tux beheurt pas na zessen gedragen te worden, zo legde hij uit. Een scherpe scenario-analyse van ons aller Jort. Om te voorkomen dat u op een onschappelijk tijdstip al uw avondkleding moet dragen, hebben wij een omkleedruimte in de Beurs van Berlage gereserveerd waar de vroege vogels van de rondetafelsessies hun alledaags textiel kunnen verwisselen voor de tuxedo.

Zoals gezegd zullen bij het rondetafelgesprek voornamelijk private-equity-investeerders aanwezig zijn. Toezeggingen zijn gedaan door onder meer: Lex Douze (Waterland), Gert Jan van der Hoeven (H2 Equity Partners) en Ingo Heijnen (Hill + Knowlton Strategies). 

Private equity is een van de kennisgroepen van de M&A Community. De kennisgroep komt een aantal keer per jaar, zoals in dit geval voorafgaand aan de M&A Awards, bij elkaar om over het vak te spreken. De deelnemers van de sessie schuiven later ook aan bij het diner van de M&A Awards en het feestgala. 

Contact: Ezri-Joy Blaauw

We hebben ons uiterste best gedaan om alle private-equity-investeerders uit ons netwerk te benaderen. Mochten u een e-mail hebben gemist of wilt u in het netwerk terechtkomen, neem dan contact op met M&A community manager Ezri-Joy Blaauw op 06 46384782 of eblaauw@alexvangroningen.nl. Er zijn nog plekken beschikbaar aan de rondetafel. 

 

Gerelateerde artikelen