Prangende vragen en knallende kurken

Psycholoog en Zuidasfluisteraar Martin Appelo luidt het nieuwe jaar in op de nieuwjaarsborrel van de M&A Community, i.s.m. Houthoff.

Martin Appelo is een fenomeen: de eigenzinnige psycholoog is met zijn droge, confronterende stijl en zijn prikkelende kijk op geaccepteerde wijsheden dé man om ons door de psychologische uitdagingen van de kantoorjungle te loodsen. Op de nieuwjaarsborrel van de M&A Community zal hij stilstaan bij de grote vragen over arbeidsgeluk van deze tijd. In het kader van de voorpret hier alvast even de belangrijkste vragen op een rijtje en een inspirerende Tedx Talk. 

1. Wat is er nodig om mensen een gevoel van welbevinden en geluk te geven en wat kunnen kantoren daar aan doen? 
2. Wat kenmerkt een goede leider?
3. Hoe verhouden deze 2 zaken zich tot elkaar: wat moet een leider doen om ervoor te zorgen dat zijn mensen zich binnen de werksetting welbevinden en optimaal presteren?
4. Hoe verhoudt zich dit tot 'de Millennial'?: vraagt dit om een geheel andere of om een duidelijke en goed gedoseerde aanpak?

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor dit event, dus als u lid bent van de Young M&A Community, de M&A Community of de CFO Community, aarzel dan niet om snel nog een plaatsje te reserveren. 

Gerelateerde artikelen