Pitch Best Young M&A Advisor 2019: Remon Lustenhouwer, Marktlink

De genomineerden maken dit jaar kans op de M&A Award voor Best Young M&A Advisor 2019. Deze pitch is ingezonden door Tom Beltman voor Remon Lustenhouwer van Marktlink.

Bekijk alle pitches & stem direct

Wat zijn de specialiteiten van dit talent?
Remon Lustenhouwer legt zonder moeite ingewikkelde kwesties simpel uit en heeft makkelijk contact met iedereen. Van de boardroom tot de machinekamer, van jong tot oud. Daarnaast is Remon een geboren leider én leraar met natuurlijke charmes. Zijn winnaarsmentaliteit zorgt ervoor dat hij iedere deal professioneel en kundig over de eindstreep weet te brengen. Zoals alle Marktlinkers begeleidt Remon ondernemers in alle branches, hij heeft echter een specifieke interesse op het gebied van industrie en automotive.

Waarmee onderscheidt hij of zij zich van de andere M&A professionals?
Razendsnel heeft Remon zich ontwikkeld binnen de wereld van de M&A. Hij mag zich sinds enkele maanden Equity Partner noemen bij Marktlink en is met zijn 32 jaar levenservaring een van jongste partners in het M&A-werkveld. Het belang van de opdrachtgever, het team of het bedrijf, het staat altijd boven dat van hemzelf. Remon gaat altijd voor de beste deal en de beste match voor zijn opdrachtgevers.

Wat voor impact heeft hij of zij binnen de organisatie?
Remon is een echte verbinder, zowel binnen als buiten de organisatie. Hij organiseert graag evenementen voor het hele team en is er ook vrijwel altijd bij aanwezig met een glimlach van oor tot oor. Hij neemt het voortouw en zorgt ervoor dat het teamgevoel behouden blijft. Met zes kantoren verspreid over twee landen en een almaar groeiend team is dat een flinke uitdaging. Remon mag een eigen boot tot zijn bezit rekenen, waarmee hij ook graag met relaties en collega's door de Amsterdamse grachten vaart, naar eigen zeggen doet hij dat bijna vaker met hen dan met zijn eigen vrienden.

Wat voor impact heeft hij of zij buiten de organisatie?
Jaar in, jaar uit heeft hij verscheidene uiteenlopende opdrachtgevers aan zich weten te binden en transacties tot een goed einde weten te brengen. Hij heeft dan ook al tientallen succesvolle transacties op zijn naam kunnen zetten. Door zijn extraverte aanleg en zijn natuurlijke manier van onderhouden van relaties kan hij makkelijk schakelen met verschillende opdrachtgevers, ongeacht achtergrond en leeftijd. Van bedrijven op zoek naar internationale expansie tot de aankoop van een bedrijf met een van zijn beste vrienden, hij draait zijn hand er niet voor om.

In hoeverre maakt hij of zij het verschil bij klanten?
Remon kan erg makkelijk omgaan met verschillende belangen en stakeholders. Mede door zijn aanstekelijke charme en charismatische persoonlijkheid heeft hij een zekere gunfactor, die uiteraard ook aangevuld wordt door zijn uitgebreide kennis van M&A en creatieve oplossingen. Deze combinatie van kennis en persoonlijkheid heeft geleid tot het opbouwen van een erg groot netwerk. Remon is hierdoor nog beter in staat om de beste match te vinden voor ieder overnamevraagstuk. Dit zorgt keer op keer voor de beste deal voor zijn opdrachtgevers.

Waarom verdient hij of zij de nominatie voor Best Young Talent?
Remon Lustenhouwer verdient de nominatie voor Best Young Talent aangezien hij het op erg jonge leeftijd al erg ver geschopt heeft binnen de M&A-wereld. Hij begon zeven jaar geleden direct vanuit de schoolbanken bij Marktlink en werkte zich in een korte tijd op naar de positie die hij nu bekleedt. Remon is een van de jongste equity partners bij Marktlink en in de hele markt en is tevens een rolmodel voor onze jonge talenten binnen de organisatie. Naar eigen zeggen is hij nog lang niet uitgekeken op deze tak van sport.

Bekijk alle pitches & stem direct

Gerelateerde artikelen