Pitch Best Young M&A Advisor 2019: Bas Hendriks, IMPROVED Corporate Finance

De genomineerden maken dit jaar kans op de M&A Award voor Best Young M&A Advisor 2019. Deze pitch is ingezonden door Frank Verbeek voor Bas Hendriks van IMPROVED Corporate Finance.

Bekijk alle pitches & stem direct

Wat zijn de specialiteiten van dit talent?
Een onvoorstelbare dedication gekoppeld aan een militaire discipline gecombineerd met een praktische aanpak en een heldere communicatie maakt dat Bas Hendriks al op een zeer jonge leeftijd een ongekende volwassenheid aan de dag legt waarmee hij interne en extern een zeer positieve impact realiseert.  Bas kan dus goed overzicht houden, prioriteiten stellen, deadlines halen en in zijn onverstoorbaarheid veel vertrouwen winnen van zijn opdrachtgevers en collega's. Bas communiceert in zowel Engels en Chinees als buitenlandse talen. Bas snapt door het vele internationale werk ook de culturele verschillen zeer goed.Naast zijn studietijd in China heeft Bas ook zelfstandig nog een jaar in China gereisd. dit heeft hem o.a. gemaakt tot iemand die extreem zelfstandig kan werken. Het meest indrukwekkend is echter zijn enorme rust die zelfs onder extreem hoge druk en stress gedurende een proces, bewaard blijft. Ook dit komt uit zijn Aziatische ervaringen waar Bas heeft leren mediteren. De discipline in zijn werk weet Bas ook te vertalen naar sportieve prestaties. De Olympische Triatlon is al meerdere keren met steeds een betere tijd volbracht. Bas is een presteerder, een team player, een optimist, de rust zelve en de beste collega die je een team kan wensen.

Waarmee onderscheidt hij of zij zich van de andere M&A professionals?
Het grootste onderscheid maakt Bas met zijn gebalanceerde volwassenheid gerelateerd aan zijn jonge leeftijd; 26 jaren jong. Dit echter zonder een nerd, saai persoon of anderszins onprettig afwijkend te zijn. Zijn onverstoorbaarheid, discipline en nauwkeurigheid maken van Bas een pro die al > 5 deals op zijn naam heeft staan waarvan meerdere cross border en > 50 mio transactiewaarde.  Rust, overzicht, resultaatgerichtheid, proces management, kennis management en overall dedication = Bas

Wat voor impact heeft hij of zij binnen de organisatie?
Bas is een voorbeeld voor ons allen. Altijd goed gehumeurd. Altijd bereid te assisteren. Altijd beschikbaar en bereikbaar. Extreem sportief. Altijd zijn zaken op orde. Altijd alle opleveringen op tijd. Altijd een zeer positieve beoordeling van opdrachtgevers.

Wat voor impact heeft hij of zij buiten de organisatie?
Bas is de betrouwbaarheid zelve waar opdrachtgevers op bouwen. Ze weten dat hij integer is, transparant, prestatiegericht, en extreem nauwkeurig zijn afspraken nakomt.Hij spreekt zijn talen, is communicatief ook pro-actief en realiseert bij opdrachtgevers de zekerheid van succesvol runnen van een complex proces.

In hoeverre maakt hij of zij het verschil bij klanten?
Met zijn positivisme en zijn extreme betrouwbaarheid van oplevering, krijgt hij ook bij opdrachtgevers het beste naar boven als het gaat om kwaliteit van input en proces management. Bas dwingt bij klanten dus ook af dat er een gespiegeld beeld ontstaat ten opzichte van zijn eigen hoge standaard van werken.

Waarom verdient hij of zij de nominatie voor Best Young Talent?
Niemand in M&A in Nederland heeft de kennis, ervaring, resultaten en volwassenheid op hun 26ste als Bas! De razendsnelle ontwikkeling die Bas doormaakt laat zien dat de titel talent op hem echt van toepassing is. Hij blijft nieuwsgierig, leergierig en open voor nieuwe avonturen maar maakt ondertussen ongekend gebruik van opgebouwde kennis en expertise. De doorslaggevende reden zijn de positieve referenties die Bas krijgt van opdrachtgevers en vakgenoten. hij is ook net zo goed als zijn laatst afgeronde transactie…

Bekijk alle pitches & stem direct

Gerelateerde artikelen