Paul Laseur in gesprek met thoughtleaders van Alpinvest, 3i en Arle op Private Equity Summit 25 april

Financieel journalist en presentator Paul Laseur gaat in gesprek met private equity investeerders Volkert Doeksen van AlpInvest, Pieter de Jong van 3i en Rutger Bruining van Arle Capital tijdens het Private Equity Summit op 25 april bij ABN AMRO. Als dagvoorzitter van het summit neemt Laseur van de 250 professionals in M&A, corporate finance en private equity mee in een inspirerend programma boordevol kansen op meer kennis over private equity en M&A.
Laseur is elke ochtend te horen als commentator economie bij BNR Nieuwsradio. Hij presenteert programma’s over de financiële wereld en over ondernemen. Daarnaast verscheen hij regelmatig op televisie, ondermeer bij Nieuwsuur en KRO’s Goedemorgen Nederland. Eerder werkte hij voor de NOS, RTL en de BBC. Voor de Britse radio gaf hij commentaar bij de overname-strijd rond ABN Amro, tussen Royal Bank of Scotland en Barclays.
Tijdens het summit vertellen private equity investeerders Volkert Doeksen (AlpInvest), Pieter de Jong (3i) en Rutger Bruining (Arle Capital) hoe zij rendement creëren. Hoor van investment director Mikan van Zanten (Robeco) wat de drivers zijn van de institutionele investeerder. Professor Erik Vermeulen (Universiteit Tilburg) legt de liquidity gaps bloot. De NVP openbaart de harde feiten van de private equity markt.Hoor daarnaast van investment director Mikan van Zanten van Robeco wat de drivers zijn van de institutionele investeerder. Vincent Daelemans van Riverside gaat in op investeringskansen in de Benelux-regio. Professor Erik Vermeulen van de Universiteit Tilburg legt de liquidity gaps bloot tijdens zijn masterclass over de private equity cycle. 
‘The leverage game is over’, constateerde Paul Best van Warburg Pincus tijdens het Private Equity Summit 2012. Na de spraakmakende overnames van Mediq door Advent International en Intertrust door de Blackstone Group lijkt de private equity markt weer op stoom. Verdienmodellen zijn omgegooid en nieuwe spelers zijn actief op de Nederlandse private equity markt. Is de leverage game weer terug in 2013? De antwoorden vind je op het Private Equity Summit op 25 april.
Topdealmakers van Nederlandse en internationale private equity investeerders delen hun ervaringen en kennis tijdens meerdere Private equity Masterclasses. CFO´s, CEO´s, LP´s, GP´s, private equity managers, venture capitalists en legal counsels komen samen tijdens de besloten Private Equity Roundtables en bespreken de de ins en outs van fundraising, waardecreatie, financiering, dealmaking en portfoliomanagement.
 
– Bekijk het gehele programma en alle sprekers op PEsummit.nl.
– Voor direct aanmelden, klik hier.
– Bekijk de full page advertentie (PDF) in het Financieele Dagblad van donderdag 4 april. 
Fotografie: Erik Heijweege
 
Gerelateerde artikelen