OxGreenfield geeft ondernemerschap de ruimte op 29 oktober

OxGreenfield investeert in mensen, samenwerking en organisatie. In groei, opvolging, technologische vernieuwing en het ontwikkelen van expertise en inzichten. In bedrijven met technische competenties. Op het 7e Private Equity Forum.

Nederlandse MKB bedrijven die een product, project of dienst leveren op het gebied van o.a. automatisering, engineering en robotisering vinden in OxGreenfield een ideale investeerder. De beste match heeft OxGreenfield met bedrijven met een omzet tot 50 miljoen en met een EBITDA van 1 tot 5 miljoen. Recente investeringen van OxGreenfield zijn Exakt Fijnmechanika en Bavak Beveiligingsgroep.

Exakt Fijnmechanika is actief in de fijnmechanica (CNC machinaal draaien, frezen en boren) van zeer kleine onderdelen van metaal en kunststof voor verscheidene toepassingen in o.a. medische, horloge en defensie industrie. 

Bavak Beveiligingsgroep (Bavak) is actief als hoogwaardige system integrator in de beveilingssector. Bavak levert totale elektronische-, cyber-, en fysieke beveiligingsoplossingen voor de vitale- en kritische infrastructuur aan o.a. internationale overheidsinstanties en multinationals.

Kom met OxGreenfield speeddaten op het 7e Private Equity Forum. Ontmoet:

Hank Schraven: Hank was in 2010 één van de oprichters van Ox., de voorloper van OxGreenfield, en is sinds januari 2019 partner bij OxGreenfield. Hij is sinds 2008 ondernemer, als adviseur in turn-around situaties, maar ook als (hands-on) investeerder en als eindverantwoordelijke manager van enkele ondernemingen.

Anne Jolly Wijma-Schouten: Anne Jolly heeft ruim 15 jaar ervaring in de financiële sector en is sinds 2018 als investment manager werkzaam bij Ox. en OxGreenfield. Daarvoor heeft ze ca. 13 jaar gewerkt bij PwC op het gebied van Corporate Finance en Valuations.

Stef van Doesburg: Stef heeft ruim 20 jaar private equity ervaring als investment verantwoordelijke, hij is sinds 1998 actief bij Greenfield Capital Partners en sinds januari 2019 partner bij OxGreenfield.

Meld u aan voor het 7e Private Equity Forum en kom speeddaten met OxGreenfield en andere toonaangevende investeerders en M&A adviseurs. Mocht u als investeerder of corporate finance adviseur ook meer deals willen doen? Reserveer dan een speeddate tafel. E-mail Ezri Joy Blaauw . Er zijn nog maar een paar tafels beschikbaar en first come first served.

Gerelateerde artikelen