Ontmoet 300 leiders in private equity en M&A tijdens het Private Equity Summit bij ABN AMRO

Ontmoet de thought leaders van private equity tijdens het Private Equity Summit op 25 april bij ABN AMRO, met Paul Laseur van BNR Nieuwsradio als dagvoorzitter. Ontdek hoe private equity investeerders Volkert Doeksen van AlpInvest, Pieter de Jong van 3i en Rutger Bruining van Arle Capital rendement creƫeren. De NVP maakt de harde feiten van de private equity markt openbaar.
Hoor daarnaast van investment director Mikan van Zanten van Robeco wat de drivers zijn van de institutionele investeerder. Vincent Daelemans van Riverside gaat in op investeringskansen in de Benelux-regio. Professor Erik Vermeulen van de Universiteit Tilburg legt de liquidity gaps bloot tijdens zijn masterclass over de private equity cycle. 

‘The leverage game is over’, constateerde Paul Best van Warburg Pincus tijdens het Private Equity Summit 2012. Na de spraakmakende overnames van Mediq door Advent International en Intertrust door de Blackstone Group lijkt de private equity markt weer op stoom. Verdienmodellen zijn omgegooid en nieuwe spelers zijn actief op de Nederlandse private equity markt. Is de leverage game weer terug in 2013? De antwoorden vind je op het Private Equity Summit op 25 april.

Topdealmakers van Nederlandse en internationale private equity investeerders delen hun ervaringen en kennis tijdens meerdere Private equity Masterclasses. CFO´s, CEO´s, LP´s, GP´s, private equity managers, venture capitalists en legal counsels komen samen tijdens de besloten Private Equity Roundtables en bespreken de de ins en outs van fundraising, waardecreatie, financiering, dealmaking en portfoliomanagement.
 
– Bekijk het gehele programma en alle sprekers op PEsummit.nl.
– Voor direct aanmelden, klik hier.
– Bekijk de full page advertentie (PDF) in het Financieele Dagblad van donderdag 4 april. 
 
Gerelateerde artikelen