Ontbijtseminar over de Warranty & Indemnity-verzekering

Simmons & Simmons verzorgt op woensdag 27 juni (08:30 – 09:30) een ontbijtseminar over de (on)mogelijkheden van de W&I-verzekering.

Deze verzekering maakt de laatste jaren zijn opmars als product om het risico van garanties en vrijwaringen bij een overname af te dekken.

Advocaten Pieter van Uchelen (partner corporate M&A) en Robbert Jansen (senior associate corporate M&A) van Simmons & Simmons praten u tijdens het ontbijtseminar bij over de laatste trends in het overnameproces. Van de aanschaf tot het indienen van een eventuele claim. Om u een compleet beeld te geven van het W&I speelveld heeft Simmons & Simmons Harry Blakelock (senior vice president bij Lockton, een bekende W&I broker) en Sammy Shibab (oprichter en W&I underwriter bij Castel Nederland, één van Nederlands snelst groeiende W&I verzekeraars/MGA's) uitgenodigd. Zij vertellen u meer over de W&I-verzekering vanuit hun eigen invalshoek.

Pieter van Uchelen: ‘Bij M&A transacties spelen garanties en vrijwaringen een belangrijke rol, zowel voor kopers als verkopers. Wij krijgen regelmatig vragen over het afdekken van die risico’s en de W&I-verzekering. Tijdens ons ontbijtseminar zullen wij die vragen zoveel mogelijk beantwoorden. Wij zullen er hierbij voor zorgen dat zowel de mensen die al bekend zijn met de W&I-verzekering in M&A transacties als de mensen die nog relatief onbekend zijn met de verzekering inhoudelijk aan hun trekken komen.”

Na dit ontbijtseminar heeft u inzicht in:

De mogelijkheden en het gebruik van W&I-verzekeringen
Het W&I proces: van de aanschaf tot het indienen van een claim
De gevolgen van de W&I-verzekering voor onderhandelingen, garantiebedrag en garantietermijn
De laatste trends op W&I gebied
Meer informatie over dit ontbijtseminar vindt u op elexica, de online juridische hulpbron van Simmons & Simmons. U kunt zich inschrijven via netherlands@simmons-simmons.com.

 

 

Gerelateerde artikelen