Olie, gas en Vopak op het M&A Forum 14 mei bij EY in Rotterdam

De mainport van Europe is het toneel van internationale miljardendeals in energie, transport en commodities. Bezoek het M&A Forum op 14 mei by EY in Rotterdam en ontdek welke Chinese en Braziliaanse kopers azen op unieke Rotterdamse assets, hoor welke Rotterdamse giganten de wereld veroveren en ontmoet de leidende spelers van de Rotterdamse overnamemarkt.
Top-notch kennis tijdens Masterclass: Vopak’s uitdagingen en oplossingen voor wereldwijde expansie
De energie- en chemieindustrie is het speelveld van miljardenovernames waar grote internationale bedrijven vechten om schaalgrootte. Vopak staat midden in het strijdgewoel en kent het spel als geen ander. en is dé dominante partij in tankopslag. Het Rotterdamse bedrijf is ’s werelds grootste onafhankelijke dienstverlener in tankopslag, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare bulk chemicaliën, gassen en olieproducten. Commercial director Kees van Seventer van Vopak deelt de uitdagingen en oplossingen die bedrijf heeft in de wereldwijde expansie.
Roundtable olie & gas: de winnaars van de energie renaissance
Olie & gas bedrijven investeren miljarden in de technologie van de toekomst. Onderzoek wijst uit dat de meeste M&A deals in de energie sector gaan vallen. Dealdrivers zijn internationalisatie en schaalvergroting. Dit geldt niet alleen voor de upstream en downstream activiteiten, ook voor de toeleveranciers aan de energiesector, waar Nederlandse bedrijven traditioneel een sterke positie innemen. Private equity investeerders kijken ook met veel interesse naar deze ontwikkelingen. Goede adviseurs kunnen het verschil maken. M&A adviseurs in Olie & Gas bespreken tijdens de besloten roundtable hoe zij hun klanten kunnen loodsen naar een winstgevende toekomst.
 
Bezoek het M&A Forum, ontmoet tientallen rainmakers, hoor uit eerste hand waar beslissers mee bezig zijn en ontdek waar uw kansen liggen. Als lid van de M&A Community is deelname gratis. Belangstellende dealmakers, investeerders, bankiers, advocaten, CFO’s en CEO’s kunnen eenmalig kosteloos deelnemen aan een activiteit van de M&A Community. Meld u dan aan als gast.
 
 
Gerelateerde artikelen