Nieuwe editie ondernemersevenement Upstream

Van 31 mei tot 2 juni is er weer een editie van het ondernemersevenement Upstream in Rotterdam. 

Upstream is een evenement waar startups, scaleups, investeerders, corporates, beleidsmakers en studenten samenkomen om maatschappelijke uitdagingen op te lossen. Dit jaar zal het driedaagse evenement volledig draaien om de thema’s: capital, talent & growth. 

Mede dankzij Upstream heeft e-waste-bestrijder Valyuu in 2021 een investering van 600.000 euro opgehaald. Dit gebeurde tijdens de Golden Egg Check StartupRoulette, waar investeerders worden gekoppeld aan veelbelovende startups. Het duurzame bedrijf wist investeerder Golden Egg Check binnen te slepen. Met de investering van 600.000 euro zet Valyuu een stap vooruit in hun strijd tegen e-waste. Naast Golden Egg Check stapten ook een aantal bekende angels in waaronder de oprichters van Swapfiets, Afterpay, Invested (Anna Brandt & Noor van Boven) en een aantal impact investeerders die ook in FastNed en Crisp hebben geïnvesteerd. 

Het event is voor startups, scale-ups en investeerders een perfecte plek om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. De deelnemers zijn op zoek naar kapitaal, nieuwe markten en toptalent. 

Foto: Bart Heemskerk
 

Gerelateerde artikelen