Nieuwe categorieën in vernieuwd reglement M&A Awards 2014

Vandaag is het vernieuwde reglement van de M&A Awards gepubliceerd. Op 11 december 2014 vinden voor de 15e keer de M&A Awards plaats. De Awards, georganiseerd door Alex van Groningen BV, is hèt evenement voor professionals in M&A, corporate finance en private equity. In 2014 sluiten maar liefst 900 rainmakers in de Beurs van Berlage het dealjaar 2014 feestelijk af. “Professionals simply cannot afford to miss out”.
Naast de overweldigende hospitality, de jaarlijkse champagnereceptie aangeboden door ABN AMRO Escrow & Settlement, een spetterend optreden van Trijntje Oosterhuis, de afterparty met lounge DJ’s, modellen van Showpony en veel meer, vormen de verkiezingen van de beste adviseurs, financials en deals uiteraard weer hét hoogtepunt van de M&A Awards.
Het bepalen van de winnaars van de M&A Awards staat opnieuw onder toezicht van notaris Aart Kolhoff die toeziet dat het reglement strikt wordt nageleefd. In het reglement vindt u onder andere de toelichting met alle 28 Awardcategorieën en de lijst met experts die de winnaars bepalen. De uitslag geeft jaarlijks een representatief beeld van de Nederlandse markt. Wie doen er echt toe en wat zijn de meest spraakmakende deals? 
 
M&A is weer helemaal terug op de agenda in 2014. Nederlandse bedrijven kopen over de grens en internationale kopers slaan hun slag in Nederland. Waarderingen op de beurs zijn skyhigh en private equity investeerders zien meer kansen voor exits dan ooit. Tal van Nederlandse technologie- en healthcare bedrijven vinden hun weg naar de Amerikaanse techbeurzen en venture capitalists. Private equity investeerders barsten van het geld maar hebben steeds meer moeite investeringen te doen. Voor de venture capitalists is het beeld omgekeerd. Genoeg kansen en te weinig geld. 
Alleen de echte top in M&A, corporate finance en private equity wist de slag te maken. Zij brengen kopers en verkopers bijeen, regelen de financiering onder de beste voorwaarden en regisseren het M&A proces tot op de seconde. U ziet ze tijdens de uitreiking van de M&A Awards op het podium staan. 
 
Nog enkele tafels beschikbaar 
Er zijn nog enkele tafels beschikbaar voor de M&A Awards. First come, first served. Neem contact op met Willem van Oosten, 06 50 25 47 08, Ezri Blaauw, 06 46 384 782 of Alex van Groningen, 06 50 643 283. 
 
Gerelateerde artikelen