Nieuw bestuur NautaDutilh treedt aan

Petra Zijp, Jaap Jan Trommel en Chris Warner zijn per 1 juni 2017 benoemd tot het bestuur van NautaDutilh.

Petra Zijp leidt het capital markets-team en adviseert uitgevende instellingen, banken en institutionele beleggers in kapitaalmarkttransacties. In 1999 en 2000 werkte ze vanuit het kantoor van NautaDutilh in Londen. Zijp, een van de drijvende krachten achter het diversiteits- en inclusiviteitsbeleid van het kantoor, was vorig jaar Legal Woman of the Year. Ze begon in 1995 bij NautaDutilh en werd in 2002 partner bank- en effectenrecht. 

Jaap Jan Trommel adviseert op het gebied van fusies en overnames en ondernemingsrecht, vooral voor cliënten in de energiesector. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan in onder meer Spanje, Singapore en Indonesië. Hij is mede voorman van de kantoren van NautaDutilh in China en Japan en sinds 1995 partner.

Chris Warner adviseert Nederlandse en internationale cliënten over fiscale aspecten van onder andere beursgenoteerde M&A-transacties, publiek private samenwerking en bedrijfsreorganisaties. Hij begon precies 20 jaar geleden bij NautaDutilh, waar hij sinds 2006 aan het hoofd staat van de fiscale praktijk. Van 2002 tot 2006 werkte hij op het kantoor in New York.

Uitbreiding
De drie advocaten nemen het stokje over van Erik Geerling en Gaike Dalenoord, die na respectievelijk zeven en drie jaar in het bestuur terugkeren naar hun praktijk.

Door de uitbreiding kunnen de drie nieuwe bestuursleden ieder ook in hun praktijk actief kunnen blijven. Het nieuwe bestuur kent geen voorzitter maar opereert op basis van gezamenlijkheid. 

Volgende week verschijnt er een interview met Petra Zijp in M&A Magazine. Wilt u het magazine ontvangen? Kom naar Private Equity Summit 2017 op 7 juni in Rosarium te Amsterdam of word Full Member van M&A Community. 

Lees ook:
“Europa maakt slag naar toegankelijkere kapitaalmarkt”
Petra Zijp (NautaDutilh) over de massasprint naar Beursplein 5

 

Gerelateerde artikelen