NIBC neemt belang in Roadshow Group

NIBC Mezzanine & Equity Partners wil een belang nemen in Roadshow Group BV uit Utrecht. Naar verwachting wordt de transactie medio maart afgerond.

Peter van den Anker van NIBC noemt de Roadshow Group "een onderneming met veel groeipotentie en een mooie aanvulling op onze portefeuille".

Grootdeelaanhouder Martijn van Riet, die het bedrijf 25 jaar geleden oprichtte, was op zoek naar een actieve investeerder om een buy-and-build strategie uit te rollen. Van Riet behoudt de meerderheid van de aandelen samen met het management. 

Roadshow Group bestaat uit  vier internationale bedrijven op het gebied van live eventmarketing en de verhuur van promotionele voertuigen. De vier bedrijven (Rainbow Promotion, EventRent, ShowTruck Marketing en InfoWheels) zijn samen de Europese marktleider in de verhuur van roadshow- en promotievoertuigen en goed voor een omzet van 12 miljoen euro per jaar. De groep beschikt over bijna 200 mobiele faciliteiten en heeft hiermee het grootste wagenpark met promotionele voertuigen in Europa. Onder andere de kersttrucks van Coca Cola en de truck van de Nationale Postcode Loterij komen uit de stal van de Roadshow Group. 

Gerelateerde artikelen