NautaDutilh en Dutch Dream adviseren bij deal private equity bedrijf Rapar

Advocaten van NautaDutilh adviseren private equity managers Bob van der Veen en Christophe Quirynen bij de MBO van biscuitfabrikant Pally Biscuits. Martijn Koenders, directeur van Pally Biscuits, verwerft een meerderheidsbelang en Rapar een minderheidsbelang. Dutch Dream verzorgt het corporate finance advies. Rabobank verstrekt de overnamefinanciering.
Koenders is al een aantal jaar algemeen directeur was van de biscuitfabrikant. Hij krijgt financieel advies van corporate finance adviseurs John Geenen en Roeland Keser van de Dutch Dream Group. De adviseurs en de ondernemer maakten kennis begin 2012. Daarna hebben de ze na voorbereidende werkzaamheden een aantal financiële partijen benaderd, waaronder Rapar.
Het team van NautaDutilh staat onder leiding van M&A partner Lieke van der Velden. Zij werkt samen met Wijnand Bossenbroek, Marja van Ravenstein, Rebecca Pinto en Gijs ter Braak. Met de deal staat NautaDutilh op drie deals in 2013 in de M&A Database.
 
Jeroen Hoekstra en Martine van de Laar van Baker & McKenzie adviseerden de Amerikaanse verkopers.
Pally Biscuits in Nieuwegein is een internationaal opererende producent van diverse soorten biscuits onder andere Country Biscuits en marie Biscuits. Pally levert met name aan de retail, zowel met een eigen merk als voor retailers onder private labels.
 
Gerelateerde artikelen