Natarajan Chandrasekaran krijgt eredoctoraat Nyenrode

Ter gelegenheid van de opening van het academisch jaar ontving Natarajan Chandresakan, CEO en Managing Director van Tata Consultancy Services (TCS), een eredoctoraat van Nyenrode Business Universiteit.

Chandrasekaran kreeg het eredoctoraat uitgereikt voor zijn aanzienlijke bijdrage aan het bedrijfsleven en de samenleving met een niet-aflatende inzet om waarde te leveren aan wereldwijd opererende ondernemingen. 

 
“Dhr. Chandrasekaran is een inspiratiebron voor bedrijven en studenten,” zegt Prof. Dr. Désirée van Gorp, promotor en Associate Dean van Nyenrode Business Universiteit: “Wat hij als ondernemer en onder zijn zakelijke leiding heeft bereikt, is van grote invloed geweest op ontwikkelingen binnen de IT industrie en het denken over het dragen van verantwoordelijkheid in de waardeketen. Hij is een echte pleitbezorger van corporate stewardship, wat blijkt uit het uitvoerige duurzaamheidsprogramma gericht op onderwijs, gezondheid en welzijn bij TCS en de manier waarop het bedrijf is verankerd in de lokale gemeenschap. Met veel genoegen kennen wij dhr. Chandrasekaran dit eredoctoraat toe, juist ook omdat Nyenrode Business Universiteit haar eigen kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship in zijn werk herkent.”
 
Dhr. Chandrasekaran over het eredoctoraat: “Het is een groot voorrecht deze eer toegekend te krijgen van een universiteit die met trots mag bogen op het voortbrengen van enkele van de beste zakelijk leiders van dit land. Bij Tata Consultancy Services heeft bij ons vanaf het begin de focus gelegen op het werken met de dubbele doelstelling van het bereiken van toonaangevende topkwaliteit in onze sector en het op duurzame wijze werken in de gemeenschappen waar wij actief zijn.”
Gerelateerde artikelen