MKB Nedsense gaat verder als investeringsmaatschappij

MKB Nedsense is omgevormd naar een investeringsmaatschappij voor MKB ondernemingen. Vanaf 12 februari 2018 worden de aandelen op Euronext Amsterdam verhandeld onder de naam MKB Nedsense NV.

Investeringsmaatschappij MKB Nedsense zal zich richten op investeringen in MKB-ondernemingen (het segment tot 10 miljoen euro waarde) en het ondersteunen van de groeiambities van deze ondernemingen. Nadat op 7 maart 2017 de transactie door de AVA was goedgekeurd, is vandaag de transactiedocumentatie tussen MKB Nedsense en Value8 gefinaliseerd, die in feite ook gezien kan worden als een herschikking van bedrijven die onder de Value8 vlag vielen. Volgens MKB Nedsense is daarmee vooral ook duidelijkheid gecreëerd. Value8 voor beurswaardige bedrijven (> 10 miljoen euro) en  investeringen en MKB Nedsense voor de MKB bedrijven met een waarde tot 10 miljoen euro. 

MKB Nedsense heeft een vliegende start gemaakt met de overname van AquaServa/Biobeheer (waterveiligheid/legionella), GNS Brinkman (branddeuren/rolluiken) en Axess/Get Up (platformliften, liftsystemen). Het komende jaar zal MKB Nedsense diverse stappen zetten voor de uitbouw van de portefeuille. MKB Nedsense staat open voor nieuwe deelnemingen en investeringen om de portefeuille uit te breiden en te verbreden.

Gerelateerde artikelen