MidCap Alliance wordt Advior International

Het bestuur van Advior International kondigt de rebranding aan van de groep die voorheen bekend stond als de MidCap Alliance.

'De lancering van het nieuwe merk is een erkenning van de toewijding van leden aan een aanzienlijk verbeterde samenwerking en integratie terwijl ze voortbouwen op hun succesvolle staat van dienst op het gebied van advisering over grensoverschrijdende fusies en overnames', meldt het persbericht. 

Advior International is een netwerk van vooraanstaande mid-market M&A-adviesbureaus. Het heeft 31 kantoren in Oostenrijk, België, Centraal- en Oost-Europa, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zwitserland, het VK, en heeft twee partnerleden in de VS en India. Het Advior-team telt zo'n 220 M&A-professionals, waaronder verschillende voormalige CEO's en een aanzienlijk aantal senior bankiers uit de markten die de organisatie bedient. Sinds de oprichting in 2002 hebben de leden van Advior geadviseerd over meer dan 1.200 M&A-transacties met een totale waarde van meer dan € 250 miljard, waardoor het een belangrijke speler is in Investment Banking, met name in Europa.

In 2020 adviseerden de leden van Advior over 100 M&A-transacties met een waarde van €28 miljard, waaronder verschillende belangrijke grensoverschrijdende deals. De rebranding markeert een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van het netwerk en weerspiegelt nauwkeuriger de bepalende kenmerken van de groep. Leden zijn altijd trots geweest op hun senior relatiegestuurde toegang tot de directiekamer, een door een partner geleid bedrijfsmodel in boetiekstijl en een echt internationale kijk op zaken. De nieuwe identiteit van de groep ondersteunt en versterkt deze waarden.

Gerelateerde artikelen