Mentha Capital investeert in detacheerder Aethon

Amsterdamse investeringsmaatschappij Mentha Capital stapt in Aethon, een Rijswijkse detacheerder en uitzender van studenten en young professionals. Over de hoogte van de investering is geen mededeling gedaan.

Onder de vleugels van Mentha Capital hoopt Aethon haar diensten in de flexibele arbeid verder te optimaliseren en uit te breiden. De detacheerder, elf jaar geleden opgericht, specialiseert zich in het leveren van studenten en young professionals bij zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties. 

Casper Bannet, CEO, oprichter en medeaandeelhouder van Aethon: “Samen met Mentha kunnen wij nog beter inspelen op de groeikansen in de markt en werken aan een stabiele ontwikkeling van de organisatie."

“Mentha ziet volop mogelijkheden voor Aethon als gevolg van verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt en de specifieke vraag naar hoogopgeleiden in de zorg en non-profit sectoren“, reageert Gijs Botman, managing partner bij Mentha Capital.

Het private-equityhuis investeert ook in middelgrote ondernemingen in onder meer de zuivelindustrie, telecomsector en modeindustrie. 

 

 

Gerelateerde artikelen