Mentha bundelt drie bedrijven in Touch Network

Mentha Capital voegt drie bedrijven samen in de nieuwe onderneming Touch Network. Het gaat om Touch TVCC, Touch Incentive Marketing en Jibe Commerce. Hierdoor ontstaat met Touch Network een grotere speler op het gebied van klant- en medewerkerprogramma’s.

Touch TVCC richt zich op promoties en programma’s voor klant- en medewerkerstevredenheid en Touch Incentive Marketing is een specialist in loyalty-marketing. De twee vielen voorheen onder de dezelfde groep, maar werkten veelal afzonderlijk van elkaar. Jibe Commerce ontwikkelt software om deze programma’s in goede banen te leiden. 

Dankzij de investering van Mentha Capital worden alle activiteiten op elkaar afgestemd. Door dit samen te voegen, wordt Touch Network een partner van formaat voor bestaande en nieuwe klanten, waaronder de grotere supermarkten, warenhuizen, tankstations, pretparken, automerken en energieleveranciers. 

Na de samenvoeging en de vorming van Touch Network zal de nieuwe onderneming zich richten op zowel een buy & build strategie als verdere (internationale) organische groei door het aantrekken van nieuwe klanten. Het doel is met name om van Touch Network een grotere internationale speler te gaan maken. 

 

 

Gerelateerde artikelen