M&A leden ontmoeten de financiële top van Nederland

Op 7 juni 2012 ontmoeten 400 CFO’s van Nederlandse topondernemingen elkaar tijdens de 11de editie van CFO Day in Rotterdam. Het thema dat de CFO Community dit jaar heeft gekozen is ‘Ontdekkingsreiziger: op koers in een nieuwe wereld’.
Ontwikkelingen op het gebied van sociale media, het nieuwe werken, verschuivende economische en politieke macht, volatiele kapitaalmarkten, nieuwe technologieën, de noodzaak van duurzaamheid en de toenemende schaarste van grondstoffen stellen de CFO voor nieuwe vraagstukken. 
 
Deelnemers kunnen luisteren naar de visie van Minister van Financiën, Jan Kees de Jager, Professor Max Otte, (Der Crash Kommt 2006), Sébastien Marotte, VP EMEA Google, Russel Shorto, (Island at the Centre of the World) en Martijn Aslander (Easycratie).
 
Daarnaast zijn vele CFO’s betrokken bij het programma  zoals Jurgen Stegmann, CFO Robeco, Boudewijn Gerner, CFO Imtech, Marijn de Wit, CFO Bol.com, Jack de Kreij, CFO VOPAK en Robert van de Graaf, Financieel Directeur Achmea Schade.
 
7 juni wordt een prachtige dag waar u de mogelijkheid heeft om te netwerken met 400 CFO’s en Financieel Directeuren. 
 
Is de CFO voor u een belangrijke gesprekspartner, dan mag u CFO Day 2012 niet missen. Speciaal voor leden van de M&A community is een beperkt aantal kaarten tegen speciaal tarief van €1695,- beschikbaar (normaal tarief is €3390,-). 
 
Schrijf u hier in, klik op registreren en geef met het vinkje onderaan de pagina aan dat u lid bent van de M&A Community.
 
Gerelateerde artikelen