M&A Forum brengt bedrijven, private equity en M&A professionals bij elkaar

Het M&A Forum is het nieuwe platform van de M&A Community waar bedrijven, private equity specialisten en M&A professionals samen komen en kennis uitwisselen over M&A, financiering en corporate growth. Bedrijven hebben juist nu een grotere behoefte aan kennis, kapitaal en oplossingen voor financiering en groei. Bankiers, investeerders en M&A professionals hebben de idee├źn en het kapitaal. Het M&A Forum brengt vraag en aanbod bij elkaar.
Ieder M&A Forum bestaat uit meerdere Roundtables en Masterclasses en wordt afgesloten met het bekende M&A Café. Sinds 2011 ontmoeten professionals in M&A en private equity elkaar tijdens de M&A Cafés en presenteren thought leaders de laatste ontwikkelingen in M&A tijdens de Masterclasses. Tijdens de Round tables gaan bedrijven en professionals in M&A en corporate growth met elkaar in gesprek. De M&A Cafés hebben een gemiddelde opkomst van 160 man. Het M&A Forum zet deze succesvolle reeks voort. 
Leden van de M&A Community hebben exclusief toegang tot alle M&A Forums. Wordt hier lid van de M&A Community.
 
M&A Forum alternatieve financieringen 
Voor 18 september staat het eerste M&A Forum op de agenda ten kantore van ABN AMRO. Op het programma van het M&A Forum staan twee Masterclasses, twee Roundtables en het M&A Café. ABN AMRO’s Chris van Schuppen, bestuurslid van EnterNext, geeft je alle ins en outs over EnterNext als alternatieve financieringsbron voor de midmarket. Aansluitend volgt een businesscase van een succesvolle herfinanciering  bij een internationaal topconcern. Speciaal voor genodigden worden er twee Roundtables georganiseerd. CEO’s, CFO’s en M&A Directors gaan met elkaar in gesprek in de Roundtable “Geld ophalen in tijden van crisis”. Daarnaast gaan specialisten in leveraged finance en equity capital markets met elkaar discussiëren over groei, in de Roundtable “Financiering van groei”.
 
Schrijf je hier in voor het M&A Forum bij ABN AMRO op 18 september. 
Op 16 oktober is het M&A Forum bij Allen & Overy. Op 13 november bij KPMG. Bekijk hier de agenda van de M&A Community.
Private Equity Summit en Corporate Growth Summit
In 2014 biedt de M&A Community haar leden onder andere toegang tot tien M&A Forums, het Private Equity Summit op 23 april en het Corporate Growth Summit in het najaar. Het Private Equity Summit breng alle private equity investeerders, venture capitalists en institutionele investeerders bij elkaar. Tijdens het Corporate Growth Summit spreken CEO’s, CFO’s, M&A directors en directors business developement over groei, duurzaamheid en groeifinanciering.
Gerelateerde artikelen