M&A Database opengesteld voor onderzoek M&A Awards 2012

Speciaal voor het onderzoek van de M&A Awards 2012 is M&A Database op MenA.nl een maand lang opengesteld. Mede op basis van de gegevens van de M&A Database bepaald een streng geselecteerde groep van managing partners, topbankiers, topadviseurs, insiders en M&A directors de uitslag van de M&A Awards.
In de M&A Database van MenA.nl staat een overzicht van de grootste deals en drukste dealmakers van het afgelopen jaar. Na gratis registratie kunt u zich eveneens inschrijven voor de M&A en private equity nieuwsbrief. Normaal is de M&A Database alleen toegankelijk voor leden van de M&A Community. 

Wilt u meer informatie over de procedure van de M&A Awards? Check deze link

Check nu de deals en dealmakers in de M&A Database:
Stap 1 Login
Vraag gratis login gegevens voor de M&A Database aan. Klik op de link in bevestigingsmail en gebruik uw login gegevens om in te loggen op MenA.nl.
Stap 2 Bekijk alle dealmakers
Klik op "dealmakers" in de blauwe navigatiebalk op MenA.nl. Op deze pagina staan alle dealmakers in de categoriën die bij een deal zijn vermeld in de M&A Database. U kunt in het menu links op de pagina een selectie maken. 
Stap 3 Maak een league table
Klik in het submenu onder "dealmakers" op "league tables" in de blauwe navigatiebalk. U ziet hier de kantoren en personen gesorteerd naar dealwaarde en aantal deals. Selecteer in het linker menu de optie "personen" om league tables van personen op te vragen. Selecteer in het menu "categorie" de verschillende M&A diciplines.
Ontdek alle ins en outs van de M&A Database in de verschillende online M&A tutorials.
 
Gerelateerde artikelen