M&A Awards 2024: Draag nu talenten en deals voor!

Laatst gewijzigd: 27 augustus 2024 13:28
Welke deals en talenten moeten op 12 december 2024 met een award naar huis? Laat het ons weten.

Op donderdag 12 december 2024 vindt in de Beurs van Berlage hét jaarlijkse event plaats waar M&A-professionals bij moeten zijn: de M&A Awards. Het is nu mogelijk om potentieel genomineerden aan te dragen voor Best Deal, Best Diversity Firm en Best Young Talents.

Best Deal
De award voor beste deal van 2023 ging naar de veelbesproken overname van Ordina door Sopra Steria.

Deals die in aanmerking komen voor de M&A Award Best Deal 2024 hebben een dealwaarde van meer dan 250 miljoen euro en worden gekenmerkt door een vakkundige uitvoering, innovatieve financiering, een concurrerende aankoopprijs en/of een uitstekende strategie achter de transactie. Het is tot en met 14 oktober mogelijk om potentiële kanshebbers voor Best Deal aan te dragen:

Best Mid-Cap Deal
Deals die in aanmerking komen voor de Best Deal Mid-Cap 2024 hebben een waarde tussen de 50 – 250 miljoen euro. Vorig jaar ging de toonaangevende deal tussen de providers van online betalingen – European Payments Initiative (EPI) en iDEAL and Payconiq – met de award aan de haal. Welke deal zal dit jaar beloond worden voor visie, waardecreatie en excellente uitvoering? Aandragen van Mid-Cap deals is mogelijk tot en met 14 oktober.

Best Small-Cap Deal
In 2023 ging de Best Deal Small-Cap naar Indutrade, een Nederlandse industriële groep van bedrijven die technische producten verkopen, dat SKS overnam, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in procescomponenten voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

De Best Deal Small-Cap 2024 heeft een waarde tussen de 5 en 50 miljoen euro. Ken je binnen dit segment een deal die hoog scoort op het gebied van strategie, ondernemerschap en waardecreatie? Laat het ons weten:

Best Diversity Firm
De overtuigende winnaar van de prijs voor de Best Diversity Firm bij de uitreiking van de M&A Awards was in 2023 Pellicaan Advocaten. “De werkdruk ligt bij ons hoog, maar wij slagen erin dat te combineren met ons D&I-beleid”, zei Femke Schouten van Pellicaan destijds in een interview met M&A Magazine. “Een kantoor dat alleen maar corporale jongens in pakken heeft zal niet zo snel matchen met een groene ondernemer die het goede wil doen.”

Je kunt je kantoor nu nomineren voor de Best Diversity Firm Award van 2024. De jury kiest de winnaar uit de ingezonden cases op basis van de volgende criteria:
• Innovatief – Wat dit kantoor doet op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit (DEI) is innovatief en anders.
• ‘Move the needle’ – Wat dit kantoor doet zorgt voor aantoonbare verandering.
• Reproduceerbaar – Wat ze doen is te repliceren en krijgt zo navolging in de M&A-sector.

Meld je DEI-case nu aan voor de M&A Awards 2024:

Best Young Talent
De beste jonge en getalenteerde professionals (t/m 35 jaar) met minimaal drie tot maximaal acht jaar ervaring in het M&A vak en een bewezen trackrecord van deals op Dealmaker.nl.

De ideale kandidaat levert een sterke bijdrage aan het team, reageert snel en werkt goed samen met senioren, junioren en opdrachtgevers. De persoon is leergierig, levert superieure prestaties en wordt beschouwd als een rijzende ster in zijn vakgebied. We onderscheiden jonge talenten in drie categorieën:
– Beste Young M&A Advisor
– Beste Young M&A Lawyer
– Beste Young Private Equity Manager

Ken je zo’n rijzende ster? Draag hem of haar dan nu voor. Aandragen is mogelijk tot en met 14 oktober.

De organisatie zal medio november de uiteindelijk genomineerden voor de M&A Awards 2024 publiceren op MAawards.nl en op MenA.nl waarna voor de categorieën Best Deal en Best Young Talents het online stemmen door de M&A Community van start kan gaan.

Kijk voor een volledig overzicht van de categorieën en jury’s op https://maawards.nl/

Gerelateerde artikelen