M&A Awards 2012: 18 categorieën, 500 dealmakers

Op 13 december vindt het jaarlijkse galadiner voor 500 M&A insiders plaats in Krasnapolsky Amsterdam; tout M&A, Corporate Finance en private equity bijeen. Best Post Merger Integration (PMI) Advisor is toegevoegd als nieuwe categorie bij de edtitie van 2012. Ook wordt de M&A Database van MenA.nl ingezet om het onderzoek bij de M&A Awards toe te lichten.
De M&A Awards wordt nog grootser en mooier met onder andere een exclusief optreden van Berget Lewis. In 18 categorieën wordt bekend wie tot de absolute top van Nederland behoort.

Om alle synergievoordelen te behalen uit overnames groeit de rol van Post Merger Integration adviseurs (PMI adviseurs) bij fusie- en overnametrajecten. Tijdens de M&A Awards komen alle belangrijke M&A professionals aan bod, dus is er een de categorie Best Post Merger Integration Adviser toegevoegd aan de M&A Awards.

Door Willem van Oosten, Michiel Rohlof en Alex van Groningen van de M&A Community is wederom gekeken naar verdere verscherping en verbetering van het reglement. Op basis van een enquete onder experts in M&A, corporate finance en/of private equity en M&A Directors en CFO’s met M&A in hun portefeuille wordt een lijst met genomineerden voor de M&A Awards samengesteld. Om de M&A experts te helpen in het maken van een goed geïnformeerde keuze krijgt iedereen toegang tot de M&A Database. In de M&A Database staan alle deals, dealmakers en league tables van professionals in M&A, corporate finance en private equity. 

 
Tafel bij de M&A Awards 
De verkoop van tafels voor de M&A Awards 2012 gaat hard, maar er zijn nog enkele tafels beschikbaar. Een greep uit de partijen die aanwezig zijn: ABN AMRO, Allen & Overy, Houthoff Buruma, KPMG Meijburg & Co, NautaDutilh, Loyens & Loeff, Hill & Knowlton, Dataroom Services, Stibbe, Freshfields Bruckhaus Deringer, Simmons & Simmons, Legadex, Aon, Friesland Bank, Rabobank, Deloitte, Holland Van Gijzen, Deutsche Bank, Accuracy, DLA Piper, Linklaters, Lexence, SINCERIUS, Vondel Finance, Clifford Chance, De Brauw Blackstone Westbroek, Leonardo & Co, Mazars Berenschot Corporate Finance, AKD Prinsen van Wijmen, Alvarez&Marsal, Citigate First Financial, Holland Corporate Finance, ING, NIBC Bank, Prime Ventures en PwC
Reserveer direct een van de laatste tafels via Overnames.nl.
Gerelateerde artikelen