Meer deals met origination intelligence voor M&A Corporate Finance en Private Equity

MenA.nl levert deals. De site van de M&A Community lanceert binnenkort niet alleen een databank met nieuws en achtergronden, maar ook origination artikelen. Hierin vertellen de beslissers van corporate Nederland hun plannen voor de komende jaren. Topmanagers en ondernemers komen aan het woord over hun groeistrategie en overnameplannen. Concreet, to the point en speciaal bedoeld voor M&A-professionals die op zoek zijn naar nieuwe deals.
Met de origination artikelen vindt u op MenA.nl dat wat ‘gewone’ media niet bieden. Ondernemingen, overnamespecialisten en investeerders zijn op zoek naar nieuwe kansen. Welke deals zitten er aan te komen? Waar kan ik mijn expertise inzetten? Welke bedrijven hebben overnameplannen of zijn juist op zoek naar investeerders? Wie kan ik daarvoor benaderen? Uw netwerk blijft dealsource nummer één, MenA.nl komt op nummer twee. 
 
Bepaal zelf waar de artikelen over gaan. In welke sector of markt bent u op jacht naar nieuwe deals? Om welke leads staat u te springen? Laat het ons weten en wij gaan voor u op pad. 
 
Willem van Oosten
M&A Community Manager 
 
 
Gerelateerde artikelen