Mazars start in Nederland met Corporate Finance dienstverlening

Per 1 januari 2018 versterkt Ten Kate Huizinga de praktijk van Mazars Accountants en Adviseurs. Ten Kate Huizinga Corporate Finance maakt deel uit van het Financial Advisory Services team van Mazars, waarmee Mazars haar dienstverlening in Nederland verder uitbreidt.

Tot op heden lag de focus van Mazars Financial Advisory Services in Nederland op het aanbieden van diensten op het gebied van due diligence, waardebepaling en litigation. Met de overname van Ten Kate Huizinga gaat Mazars in Nederland Corporate Finance adviesdiensten aanbieden en groeit de Financial Advisory Services praktijk naar 20 professionals. De Corporate Finance adviesdiensten worden geïntegreerd in de wereldwijde Mazars organisatie. 
 
Thomas Notenboom, partner Financial Advisory Services in Nederland: ‘Wij zijn blij met de toevoeging van het Corporate Finance team van Ten Kate Huizinga: vanuit de behoefte van de klanten van Mazars lag het voor de hand dat we Corporate Finance zouden gaan aanbieden. Het is mooi dat we daar nu concreet invulling aan kunnen geven.” 
 
Aron B. de Jong van Ten Kate Huizinga, gespecialiseerd in Corporate Finance en Private Equity, is als partner toegetreden tot Mazars. De Jong: “Mazars is trusted adviser van veel middelgrote ondernemingen in Nederland en bij deze ondernemingen spelen vaak vraagstukken op het gebied van Corporate Finance, zoals bijvoorbeeld de pre-exit. De aansluiting bij Mazars biedt ons, nog meer dan voorheen, de mogelijkheid landelijk en internationaal te werken. Mazars is een wereldwijde geïntegreerde organisatie. Daardoor ontstaan meer mogelijkheden cross-border transacties te begeleiden en onze klanten nog beter te adviseren. Dit biedt ook mogelijkheden voor de ontwikkeling van ons team van specialisten.”  
 
Naast de huidige Mazars Financial Advisory Services teams in Amsterdam en Rotterdam zal de Financial Advisory Services praktijk vanaf nu ook opereren vanuit Enschede. In de afgelopen jaren is in de regio door Ten Kate Huizinga een sterke positie opgebouwd. 

Over Mazars

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met de passie voor de uitdagingen van de toekomst. Zo draagt Mazars bij aan het duurzame rendement van (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Mazars heeft in Nederland 750 medewerkers en is onderdeel van de Mazars Groep, die actief is met 20.000 professionals in 81 landen. Deze groep kenmerkt zich door een geïntegreerd karakter en een goede internationale samenwerking.

Over Mazars Financial Advisory Services

Het Financial Advisory Services team van Mazars levert financiële expertise bij transacties, herstructureringen, waardemanagement, externe verslaggeving, financiële geschillen, rechtbankprocedures en forensisch onderzoek. Maatwerk, technische expertise, vertrouwelijkheid en ethisch gedrag zijn de bouwstenen voor de langdurige relaties met onze klanten, en het vertrouwen dat zij stellen in onze dienstverlening. 

Mazars heeft experts over de hele wereld die gemeenschappelijke standaarden en procedures delen. Onze partners kennen elkaar persoonlijk, vertrouwen elkaar en zijn in staat om snel en effectief te handelen om een positief resultaat te bereiken bij complexe cross-border opdrachten. 
 

 

Gerelateerde artikelen