M&A-markt op recordniveau: houdbaar of bubbel op komst? Discussieer mee tijdens het M&A Forum bij ABN AMRO

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat de M&A-activiteit het record van piekjaar 2007 gaat verbreken. Hoe houdbaar is deze situatie? Vormt er een bubbel? Of rechtvaardigen economische fundamenten de prijsniveaus? Tijdens het M&A Forum bij ABN AMRO gaan we hierover in gesprek met onder meer Patrick Groeneveld (Nordian), Martijn Schreurs (Gilde) en Philip Bokeloh (ABN).
Het M&A Forum is op woensdag 18 november en duurt van 17:00 tot 18:00. Daarna volgt de gebruikelijke borrel. Philip Bokeloh van het Economisch Bureau van ABN AMRO, zal het gesprek inleiden met facts and figures over de huidige markt. Daarna gaan de veschillende experts daarover in discussie. 
 
 
In het panel:
– Philip Bokeloh (Senior Econoom Economisch Bureau ABN AMRO)
– Steven Spiekhout (Partner M&A bij EY TAS) 
– Rogier Bruynzeel (Head of Acquisition & Leveraged Finance ABN AMRO)
– Martijn Schreurs (Managing Director Gilde Buy Out Partners) 
– Dennis van Zijl (Managing Director Corporate Finance and Capital Markets ABN AMRO) 
 
De moderatie wordt gedaan door M&A Community hoofdredacteur Ruben Munsterman. 
 
Bedrijven hebben veel cash op hun balans en financiering is spotgoedkoop. Daardoor durven corporates de laatste jaren steeds meer en grotere overnames te doen. Hoewel in mindere mate, ziet ook private equity zich soms genoodzaakt om mee te doen aan de biedingsoorlogen in de drukbezette auctions. Zij zitten immers op een grote berg aan dry powder. 
  
Is de M&A boom here to stay, of gaan het te hard? Meldt u hier aan voor het event en praat mee. Wilt u als dealmaker een bepaalde vraag, ontwikkeling of thema aan bod laten komen, mail dan naar RMunsterman@alexvangroningen.nl. 
Gerelateerde artikelen