M&A-director Stewart McCrone zoekt smart deals in gezondheidszorg

De M&A Awards 2016 bood de meest spraakmakende dealmakers een podium om het jaar in stijl af te sluiten. Stewart McCrone, ‎Head of Mergers & Acquisitions bij ‎Philips, zag het spannende jaar bekroond worden met de Best M&A Director Award 2016.

Stewart McCrone, de Schot in Amsterdamse dienst, noemt 2016 een spannende jaar met onder meer de geslaagde IPO van Philips Lighting, de lichtdivisie van het Eindhovense moederbedrijf waarover de M&A Community McCrone en collega Daan van Manen eerder over interviewde. Na het afgeronde beursgangtraject werd er gelijk doorgeschakeld naar de desinvestering van Lumileds, die zondagnacht voor de M&A Awards werd afgerond op het De Brauw Blackstone Westbroek-kantoor.


Van industriële sector naar gezondheidszorg
Het geld van de desinvesteringen van de lighting-ruimte wil de M&A-director steken in de verdere ontwikkeling van healthcare-activiteiten, voor zowel organische als niet-organische groei bij healthtech-bedrijven. Voor 2017 en 2018 voorspelt McCrone dat er genoeg  smart deals binnen de gezondheidssector gesloten zullen worden, allemaal met zorg uitgekozen en passend in het Philips-portfolio.

Bent u er op 14 december 2017 weer bij? Reserveer nu uw tafel voor de M&A Awards 2017.


Gaat u in 2017 ook een overname doen of private equity aantrekken?

Maximaliseer uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. Vier tips:

1.  Reserveer nu uw tafel voor de M&A Awards 2017
Beleef op 14 december 2017 met uw relaties de M&A Awards 2017, het jaarlijkse hoogtepunt in de Nederlandse M&A-wereld met champagnereceptie, galadiner en topentertainment. Het aantal dinertafels is gelimiteerd. Nodig naast 8 dinergasten ook 4 collega's of relaties uit voor het feest na de awardceremonie. De investering voor een tafel is 5.500 euro. First come, first served. Reserveer via Overnames.nl of contact Ezri Joy Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 06 4638 4782 / 020 5788 913. Wilt u als partner betrokken zijn bij de M&A Community? Neem dan ook gerust contact op met ons.

2. Bezoek de M&A en CFO Nieuwjaarsborrel op 11 januari 2017
Waar liggen kansen in M&A en Private Equity in 2017? Wie wil verkopen? Wie wil acquireren en/of investeren? U hoort het tijdens de traditionele Nieuwjaarsborrel bij Loyens & Loeff in Amsterdam. Proost op een succesvol 2017 met leden van de M&A Community en CFO Association. Meld u nu aan voor de borrel en voor de vele andere events in 2017 via MenA.nl/events.

3. Lees over alle top-notch adviseurs in de Who’s Who in M&A 2017
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos de nieuwe Who’s Who in M&A en Private Equity, een uitstekend naslagwerk (224 pagina’s!) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. De Who’s Who in M&A 2017 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

4. Word nu lid van de M&A Community voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, via de M&A Database & League tables, in M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Word dus vandaag lid. Plus: ontvang een gratis feestkaart (t.w.v. 250 euro) voor de M&A Awards 2017 en ontvang kosteloos een New Tailor maathemd (t.w.v. 169 euro). Profiteer nu. Meld u aan met partnercode 'actie1' via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen