M&A-datavreter Intralinks overgenomen door Synchronoss

Het Amerikaanse softwarebedrijf Synchronoss Technologies kondigde vorige maand een succesvol afgeronde acquisitie aan. Intralinks doet bijna 82 procent van de belangen over aan Synchronoss en krijgt 13 dollar per aandeel in cash betaald. De nieuwe eigenaar staat aan de technologiebeurs NASDAQ genoteerd.

Met de overname neemt de M&A Community afscheid van een dataveelvraat, die geregeld whitepapers op MenA.nl deelde en berichtgeving met nauwkeurige cijfers en feiten onderbouwde. Ook was Intralinks de laatste jaren Silver Member van de M&A Community.

De dataroomprovider stelt zijn kennisbank ter beschikking aan meer dan drie miljoen professionals wereldwijd. Intralink maakte naam door onder andere de Deal Flow Predictor, die de M&A-activiteiten per regio wereldwijd op de monitor scherp stelde. 

M&A Insight
Met de op handen zijnde introductie van M&A Insight heeft de M&A Community echter een waardige opvolger gevonden. Deze nieuwe tool zal online gepresenteerd op woensdag 1 maart. Onlangs kon u al een glimp opvangen van deze nieuwe M&A-kennisbron. 

 

Gerelateerde artikelen