Maak uw dealmaker profiel voor aanstaande vrijdag compleet en kom in contact met de beslissers

Op 10 september publiceert de redactie de speciale Who’s Who editie van M&A Magazine. Alle full members en medewerkers van de partners van de M&A Community zullen in deze speciale editie een profiel krijgen. Daarnaast ontvangen de partners een uitgebreid bedrijfsprofiel.
Bent u lid en is uw profiel nog niet compleet? Doe dit dan voor aanstaande vrijdag 18 juli en kom in beeld bij de beslissers in M&A, waaronder 800 CFO’s en 100 directors M&A en business development. 
 
De overnamekoorts slaat weer toe. Bedrijven en private equity concurreren om de groeibriljanten. Veel bedrijven vernietigen waarde door slechte deals. De winnaars voegen waarde toe. Zij hebben het grootste netwerk en de beste adviseurs. Deze adviseurs beheersen de techniek tot in de details en blinken uit in soft skills. Zij bezitten uitgebreide kennis van de sector en het bedrijf van de cliënt. Topadviseurs in M&A hebben geen enkele moeite internationale teams aan te sturen en beschikken over een geweldig trackrecord. Het zijn topspelers die professionalisering nastreven, kennis delen en verder kijken dan het primaire bedrijfsbelang. 
Wie het zijn, vindt u in de Who’s Who en bij de preferred partners. Ontmoet de partners van de M&A Community, dé leidende spelers in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Met de Who’s Who wordt het beslissers bij bedrijven gemakkelijk gemaakt. Ieder jaar krijgen ze een overzicht van de leidende spelers op de Nederlandse fusie- en overnamemarkt met hun specialismen en contactgegevens. 
Na vrijdag 18 juli kunt u uw online profiel nog aanpassen maar wordt deze niet meer in M&A Magazine meegenomen die aan duizenden beslissers wordt verstuurd en op 10 september wordt uitgedeeld op het Corporate Growth Summit bij KPMG. Ga naar MenA.nl en maak uw dealmaker profiel compleet. Mocht er een foto van u zijn gemaakt tijdens één van de M&A Fora dan kunt u deze terugvinden in het foto album.
 
 
Gerelateerde artikelen