M&A-advocaat Wytse Huidekoper wordt partner bij M&A Award-nominee De Breij Evers Boon

Wytse Huidekoper wordt per 1 januari 2017 benoemd tot partner van advocatenkantoor De Breij Evers Boon. Huidekoper was de afgelopen jaren werkzaam in de transactiepraktijk van De Breij Evers Boon. Hij zal zich richten op de verdere uitbouw daarvan.

Dit jaar was Wytse Huidekoper betrokken bij 17 deals, zo blijkt uit de M&A Database. Hij adviseerde onder andere FinCo Fuel bij de overname door NIBC, Aalberts Industries bij de verkoop van Micro Machining Group en Van Lanschot Participaties bij de overname van Market Food Group. Huidekoper is gespecialiseerd in M&A, financieringen en herstructureringen en werkt regelmatig samen met private-equitybedrijven en venture-capital-investeerders. 

Huidekoper studeerde in 2007 af aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat Huidekoper in 2014 bij De Breij Evers Boon begon was hij ruim zeven jaar werkzaam bij Loyens & Loeff, zowel in Amsterdam als in New York, bij de praktijkgroepen ondernemingsrecht en bank- en effectenrecht. Bij De Breij Evers Boon heeft Huidekoper zich volledig gericht op de transactiepraktijk.

De Breij Evers Boon telt 28 advocaten, waarvan 7 partners. Het kantoor ontving de award voor "Best Dutch Law Boutique" tijdens de M&A Awards van 2015 en is ook dit jaar genomineerd. Of ze de titel vast kunnen houden horen we 15 december in de Beurs van Berlage.
 

Gerelateerde artikelen