M&A-advocaat Susan ten Haaf partner bij HVG Law

Overname-advocaat Susan ten Haaf is benoemd tot partner bij HVG Law. Dat maakt het bedrijf vrijdag bekend in een persbericht.

Susan ten Haaf adviseerde dit jaar onder andere bij de verkoop van lederfabriek Peruma Waalwijk en de overname van Supergame en Biermann’s Bingo door Casino Admiral Holland 
 
Samen met Ten Haaf zijn ook Sander van Leeuwen (vastgoed) en Martijn Udo de Haes (restructuring) partner geworden. HVG Law Managing Partner Johan Westerhof ziet de benoemingen als een investering in verdere groei: “We willen blijven groeien, met name ook op de gebieden waar we ons in willen onderscheiden. De benoemingen van Susan, Sander en Martijn zullen een krachtige impuls aan deze verschillende praktijken geven en daarmee aan ons kantoor”.
 
Susan ten Haaf focust zich op de verdere opbouw van de Corporate/M&A praktijk in Eindhoven. Zij was in de periode 1999 tot 2007 reeds werkzaam bij HVG Law in Eindhoven, waaronder ook een periode op de HVG Law Dutch Desk in New York, Donahue & Partners. Na enkele jaren als Legal Counsel ervaring te hebben opgedaan bij VION en ASML is zij in 2015 weer teruggekeerd bij HVG Law in Eindhoven.
 
Susan ten Haaf zet in op Eindhoven: “HVG Law investeert in Eindhoven, de stad van Brainport, dé innovatieve toptechnologieregio. HVG Law zal de komende jaren groeien in Eindhoven, zowel in business als in mensen. Als oudgediende van HVG Law in Eindhoven ben ik erg trots dat ik deze journey mag leiden in mijn nieuwe rol als partner van HVG Law”.
 
Lees ook:
Allen & Overy dikke maatjes met KPMG en ING bij sell-side-deals 
HVG en EY adviseren Voiceworks bij overname Xenosite 
Waarom EY stevig inzet op HVG en EY Law 

 

Gerelateerde artikelen