M&A Community en Het Financieele Dagblad trekken opnieuw samen op

Het Financieele Dagblad en de M&A Community slaan wederom de handen ineen. Maandag 4 december ligt M&A Magazine met 51.000 exemplaren bij u op de mat, op kantoor of leest u deze online.

De fusie- en overnamemarkt draait in 2017 op volle toeren. Dat is goed nieuws voor de Nederlandse economie en in het bijzonder voor de dealmakers. Niet alleen zagen we al verscheidene miljardendeals langkomen, ook de trend om zich af te splitsen houdt dit jaar nog aan. M&A-boutiques schieten als paddestoelen uit de grond. Deze ontwikkelingen is reden genoeg om het aankomende M&A Magazine aan te kondigen. Dit jaar opnieuw in samenwerking met Het Financieele Dagblad. Wilt u bijdragen (in de vorm van interview of column) aan deze editie? Neem dan op met Ezri Blaauw via eblaauw@mena.nl

In deze editie van M&A Magazine vindt u onder meer:

  • Na het geruchtmakende faillissement van Imtech lopen er nog altijd rechtszaken. Hoe vergaat het die onderdelen nu?
  • Een diepgaande analyse over de Nederlandse M&A-markt.
  • De lotgevallen van FrieslandCampina in Zuidoost-Azië. Een interview met M&A-director Hans Laarakker over China en Pakistan.
  • Top investeerders aan het woord 


Het M&A Magazine richt zich op de meest opvallende en nieuwsmakende fusie- en overname-activiteiten. We brengen u zowel onderzoeksverhalen als interviews met spraakmakende dealmakers. 

Naast een magazine brengt M&A Community ook de Who’s Who uit, een personalia-gids waarin de belangrijkste dealmakers staan vermeld. Ook kunt u dagelijks terecht op MenA.nl voor het laatste fusie- en overnamenieuws, van Movers & Shakers tot M&A-diepteartikelen.

 

Gerelateerde artikelen