M&A Forum The City bij ING: The impact of Brexit on European M&A

Onder meer Remco Lenterman (vml. IMC en Goldman Sachs), Wouter Snoeijers (Levine Leichtman Capital) en James Knightley (ING Bank) spreken woensdag 11 mei tijdens het M&A Forum The impact of Brexit on European M&A in The City of London.

Een van de weinige uitgesproken high frequency traders‘, zo noemde Bloomberg de belegger Remco Lenterman, die tot vorige zomer managing director was bij IMC. Volgende week woensdag is Lenterman panellid bij het M&A Forum in London om zijn visie te geven over een eventuele Brexit. 

–> Meld u aan voor het event
–> Bekijk de foto’s van vorig jaar

Ook schuift Wouter Snoeijers, managing director Nederland van het Amerikaanse private equity huis Levine Leichtman Capital Partners aan. De voormalige PGGM’er Snoeijers heeft het mandaat vanuit de Verenigde Staten gekregen om in Europa acquisities te doen uit een fonds van 100 miljoen euro.

Maar voordat het panel start, zijn er twee presentaties. De eerste is een boodschap van Mr. Simon Smits, ambassadeur in Londen en Director General Foreign Economic Relations voor het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Vervolgens geeft James Knightley, Senior Economist bij ING Bank, zijn view op Brexit en de impact daarvan op investments.

Ook de legendarische borrel afterwards is natuurlijk belangrijk

U bent van harte welkom,

Gerelateerde artikelen