M&A manager Carlos Musters van Royal Cosun over dealmaking in China op M&A at the Beach op 27 augustus

M&A manager Carlos Musters komt net uit China waar hij voor Aviko (dochterbedrijf van Royal Cosun) een gamechanging deal heeft gesloten met SnowValley. De fabrikant van aardappelproducten is sinds 2007 actief in China en heeft grote groeiplannen in China. Musters deelt zijn kennis en ervaringen tijdens M&A at the beach op 27 augustus.
Voorafgaand aan de ervaringen van Musters gaat Ilse Kerling in op succesvol zaken doen in China. China biedt enorme kansen voor cross border M&A, maar veel Nederlanders lopen stuk op de zakencultuur. Fouten zijn snel gemaakt. Hoe stelt u zich op tijdens de eerste ontmoeting met een Chinese zakenrelatie; hoe zorgt u ervoor dat u beter overkomt dan een concurrent? Wat moet u weten over onderhandelen in China? Hoe ontstaat een goede samenwerking; wat zijn de succesvolle ingrediënten? Wat zijn voorbeelden waar het fout gaat? 
 
Ilse Kerling is de oprichtster van Kerling Consulting: training- en adviesbureau gespecialiseerd in zaken doen in Azië. Zij heeft diverse bedrijven en business units opgezet in Azië en personeel geleid uit China, India, Hong Kong, Singapore, Japan, Mongolië, Maleisië, de Filipijnen en Australië. Ze heeft 13 jaar in Azië gewoond en gewerkt en sinds 5 jaar terug in Nederland, Ze begeleidt nu bedrijven in het succesvol zaken doen in Azië, te samen met een team van landenexperts. 
Funky muziek, bbq-buffet en een heerlijk glas wijn 
Bezoek het M&A Café The Beach op woensdag 27 augustus op het kleurrijke terras van Rapa Nui in Bloemendaal. Geniet met vakgenoten van de zomer met ondergaande zon, funky muziek, bbq-buffet en een heerlijk glas wijn tijdens deze exclusieve borrel (18.00 – 21.00 uur). Ontdek nieuwe deals in zomerse sferen, hoor uit eerste hand waar uw collega’s mee bezig zijn en ontmoet bankiers, M&A directors, corporate finance adviseurs, private equity specialisten, advocaten en CFO’s. Meer kennis, kansen en deals. Dat is de belofte van de M&A Community. 
Goed om te weten: de M&A Community regelt kosteloos vervoer vanaf de Zuidas naar Bloemendaal en terug. Na uw aanmelding ontvangt u meer informatie.
Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de M&A Community* nemen kosteloos deel aan M&A bijeenkomsten. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis een M&A event. 
* Leden hebben toegang tot de M&A Fora, M&A Masterclasses, het Private Equity Summit, het Corporate Growth Summit en de M&A Cafés. Tevens ontvangen leden 4x per jaar het M&A Magazine en hebben zij gratis toegang tot de M&A Database en M&A Leaque Tables. Word hier lid van de M&A Community.
 
Gerelateerde artikelen