M&A Criterium 2022 in aantocht

Op 14 september is het weer tijd voor de najaarsklassieker M&A Criterium. Dan is het jaarlijks terugkerende wielerevent voor leden van de M&A Community. 

Het M&A Criterium is zowel voor Full-members als voor Young-members van de M&A Community toegankelijk. Aanmelden kan hier.

Een van onze partners is dit jaar Admincontrol, aanbieder van board portals en data rooms. En onderdeel van Jumbo Visma, dus met een bovengemiddelde interesse in alles met wat wielrennen te maken heeft. Een interesse die alleen maar toeneemt nu in wielrennen het gebruik van data een steeds prominentere rol speelt. 

"De overeenkomsten tussen onze twee werelden is groot", merkt Paolo Gambirasi, business development director Admincontrol, in een webinar over het gebruik van data bij het wielrennen.

Sportieve prestaties, het dieet van de wielrenners, hun slaap – zo'n beetje alles wat er maar te monitoren valt, wordt gemeten, en die data vormen weer een 'input' voor verdere prestatieverbeteringen, blijkt uit het webinar. Een bron van inspiratie voor iedereen die wil deelnemen aan het M&A Criterium!

 

 

Gerelateerde artikelen