M&A Community publiceert M&A Magazine in Het Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad en de M&A Community hebben de handen ineen geslagen. Op vrijdag 18 november ligt het M&A Magazine met 51.000 exemplaren bij u op mat, op kantoor of leest u deze online.

Europa blijft in de ban van een wisselvallig economisch klimaat. Ondanks een eerdere groeivoorspelling, heeft Brussel haar raming voor de eurozone in 2017 bijgesteld. Onder meer Brexit en andere geopolitieke ontwikkelingen houden EU-landen in hun greep. Dit heeft ook zijn weerslag op Nederland. Hoewel er in het tweede kwartaal van dit jaar een forse economische groei is waargenomen, blijft het afwachten wat Q3 teweeg zal brengen.

De fusie- en overnamewereld heeft een belangrijk aandeel in de Nederlandse economie. Reden genoeg voor de M&A-redactie om eens een helder kader te schetsen. In dat licht verschijnt het M&A Magazine op 18 november aangehecht bij Het Financieele Dagblad. Samen met vooraanstaande M&A-professionals en organisaties laten wij zien hoe Nederland en Nederlandse bedrijven het heft in eigen hand nemen en de B.V. Nederland laten floreren.

In deze editie van M&A Magazine bijzondere dealmakers aan het woord:

  • Investeerders Ivo Vincente en Floris van Oranje 
  • Jitse Groen van takeaway.com over de beursgang
  • Philips nu eindelijk klaar voor de toekomst
  • Intertrust werpt zich op als boegbeeld

Het M&A Magazine richt zich op de meest opvallende en nieuwsmakende fusie- en overname-activiteiten. Met name private equity heeft het laatste jaar een stortvloed van kritiek gehad. Vanuit Den Haag werd de discussie rondom transparantie aangezwengeld en hoewel de kritiek vaak niet mals was, hebben private investeerders zich daarvan aardig hersteld. De M&A-redactie laat beide partijen binnen dit debat uitgebreid aan het woord.

Naast het M&A Magazine, brengt de M&A Community ook de Who’s Who uit, een personalia-gids waarin alle belangrijke dealmakers vermeld staan. Ook kunt u dagelijks terecht op MenA.nl voor het meest actuele fusie- en overnamenieuws, van Movers & Shakers tot M&A-diepteartikelen.

Wilt u het nieuwe M&A Magazine digitaal lezen?
Klik dan hier of meld u aan voor het online membership en krijg toegang tot het M&A Magazine en ontvang de M&A nieuwsbrief voor een verfijnd overzicht van de laatste nieuwtjes.

Wilt u het nieuwe M&A Magazine thuis ontvangen?
Word dan lid voor meer kennis, kansen en deals. De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens 9 M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Word vandaag nog Full Member.

Actie: Word Full Member en ontvang kosteloos de Who's Who 2017 met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in. De Who’s Who in M&A 2017 geeft u het ultieme inzicht. Plus: Ontvang gratis een New Tailor maathemd van 169 euro én bezoek kosteloos het M&A Awards 2016 galafeest (t.w.v. 250 euro). Profiteer nu. Meld u aan met partnercode 'actie1'.*

Gerelateerde artikelen