Liquidseal gaat met innovatie naar NPEX-effectenbeurs

Bescherming voor groenten en fruit wacht internationale doorbraak.

Verpakkingsbedrijf Liquidseal Holding gaat naar de NPEX-effectenbeurs. De producent van beschermingscoating voor groenten en fruit geeft obligaties uit tegen een jaarlijkse rente van 8 procent. De vijfjarige obligatielening krijgt een notering op het beursplatform van de NPEX-effectenbeurs. De maximale opbrengst van de lening bedraagt 1,75 miljoen euro.

Liquidseal ontwikkelde een vloeibare beschermingslaag voor groenten, fruit en bloemsoorten die blijven ademen en langer vers blijven. De directie van Liquidseal financiert met de opbrengst van de lening de beoogde internationale schaalvergroting. De afgelopen jaren zijn gebruikt voor de verdere ontwikkeling van Liquidseal en het wereldwijd vastleggen van patenten en registraties daarvan in talloze landen.

Met de opbrengst van de obligatielening verstevigt Liquidseal op korte termijn de commerciële slagkracht van het bedrijf. Er komen landenmanagers in de vier groeimarkten India, Brazilië, Mexico en de Verenigde Staten. Daarnaast gaat er geld naar het laboratorium en naar voorraadfinanciering.

 

 

Gerelateerde artikelen