Lincoln International opent kantoor in Brussel

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:25
De zakenbank opent een kantoor in Brussel om de vestiging in Amsterdam te versterken bij de Benelux-activiteiten. de Amsterdamse vestiging groeit ook.

Het kantoor wordt geleid door Siebrecht Declerck, die vorig jaar over kwam van Rotschild & Co. 

Na de opening van het kantoor in Brussel heeft Lincoln International 21 kantoren in 16 landen wereldwijd. Lincoln International biedt investment banking-diensten aan gericht op de mid-market, met een sterke focus op M&A-advies. Door een unieke combinatie van global reach, diepgaande sector expertise en een succesvolle partnership-structuur, is Lincoln International inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste mid-market zakenbanken wereldwijd. Lincoln International heeft 500 M&A-professionals die het afgelopen jaar 200 M&A transacties hebben voltooid. 

Lincoln International heeft een sterk momentum als opkomende M&A adviseur in de Benelux met focus op sell-side transacties. Het overzicht is te vinden in onze database.

Dan is er ook nog een verhuisberichtje: Lincoln verlaat de Zuidas voor een stekje aan het Museumplein. Het nieuwe kantoor is gevestigd op de Paulus Potterstraat nummer 22.

 

Gerelateerde artikelen