Lexence is verhuisd naar Infinity, oftewel ‘de schoen’

Het advocaten- en notariskantoor Lexence is sinds het begin van het nieuwe jaar verhuisd naar Infinity aan de Zuidas. Het kantoorgebouw stond vroeger bekend om zijn vele bijnamen, zoals 'de schoen', 'het strijkijzer' of 'de klapschaats'.

Sinds 4 januari 2016 is Lexence gevestigd in Infinity aan de Amstelveenseweg 500 in Amsterdam," laat Lexence weten op zijn website. "Voor u is het handig te weten dat onze e-mailadressen ongewijzigd blijven, net als onze telefoonnummers en postadres."

"Lexence zit verdeeld over zeven verdiepingen en huurt bijna 5.000 vierkante meter. Er werken 125 professionals bij Lexence, waaronder 80 advocaten en notarissen. 

In opdracht van ING werd in 1999 de bouw van het huidige Infinity in gang gezet, dat destijds officieel ING House heette. Koning Willem Alexander (toen nog prins) opende in 2002 het gebouw, dat daarna als hoofdkantoor van de bank diende. In 2014 verliet ING ‘de schoen’. De bank, die er zelf dus niet meer huisvest, verhuurt het pand nu aan meerdere huurders.

 

Gerelateerde artikelen