Lexence benoemt Wouter Helder tot bestuurder

Met ingang van 1 juli jl. is Wouter Helder benoemd tot lid van het dagelijks bestuur van Lexence advocaten & notarissen voor een periode van drie jaar.

Hij volgt Tomas Steenmetser op en zal naast zijn werkzaamheden als bestuurder zijn praktijk blijven voeren.

Sinds 2000 is Wouter verbonden aan Lexence en sinds 2008 als partner.

Wouter is gespecialiseerd in overnames en private equity transacties. Daarnaast adviseert hij bij het opzetten van (fonds)structuren en begeleidt hij MBO’s en MBI’s. Wouter treedt op voor Nederlandse en internationale participatiemaatschappijen, strategische partijen, management teams en DGA’s. Daarnaast vervult Wouter diverse gastdocentschappen op het gebied van het overnameproces en ondernemings- en samenwerkingsvormen.

Sinds 1 juli bestaat het dagelijks bestuur van Lexence uit dr. ir. Peter Reinders, mr. Judith Schulp en mr. Wouter Helder.

Over Lexence

Lexence is een continu ontwikkelend advocaten- en notariskantoor, gevestigd in het Infinity gebouw in Amsterdam. Het kantoor is in 1992 opgericht en is gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht. De ruim 90 advocaten en (kandidaat-) notarissen werken in bevlogen teams, geleid door betrokken partners. Hierbij staan kwaliteit, efficiëntie en servicegerichtheid voorop. Zowel adviseren als procederen behoren tot de dagelijkse gang van zaken. De advocaten en notarissen werken als specialisten naadloos samen.

Lexence is lid van Meritas, één van de grootste netwerken ter wereld van onafhankelijke advocatenkantoren met meer dan 180 kantoren in 90 landen.

Gerelateerde artikelen