Let op! De deadline van de League Tables Q1 2020 nadert

In deze surrealistische tijd hopen wij dat jullie en jullie naasten gezond zijn en wensen wij iedereen die zelf of in naaste omgeving door dit virus getroffen is veel kracht en liefde toe. Hoewel de aantallen deals logischerwijs teruglopen zijn er in Q1 toch een aantal bijzondere transacties gedaan. Stuur uw deals voor de Q1 League Tables t/m 31 maart in.

Q1 2020 is bijna voorbij dus het wordt tijd om de definitieve stand op te maken. Welke dealmakers deden de meeste deals? Wie deden de grootste transacties? De League Tables geven al sinds jaar en dag antwoord op deze belangrijke vragen voor de M&A Community.

Om Q1 2020 zorgvuldig in de boeken te laten gaan is het van belang dat alle transacties – groot en klein – netjes verwerkt worden. Maar let op: transacties die na 31 maart worden ingezonden kan de redactie niet meer meenemen voor de League Tables in het M&A Magazine en in het Financieele Dagblad. U heeft dus nog tot en met 31 maart om alle dealmakerslijstjes op te stellen, alle bedragen nog eens onder elkaar te zetten en alle mooie samenwerkingen in een dealformulier te gieten. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op het met het dealteam

Wij hopen dat jullie en jullie naasten gezond zijn en wensen iedereen veel succes toe om deze moeilijke tijd door te komen. 

Gerelateerde artikelen