Leer kern ondernemerschap terugvinden op M&A & CFO Nieuwjaarsborrel

Gingen organisaties voorheen decennialang mee, tegenwoordig kan een bedrijf binnen 10 jaar weggevaagd zijn. Maar dat hoeft niet te gebeuren. De oplossing zit ‘m in ondernemerschap.

Want bedrijven die trouw zijn aan de kern van hun ondernemerschap of dit weten terug te vinden, blijven groeien, blijkt uit onderzoek. Maar hoe zorg je dat je ondernemend blijft? En wat zijn de kenmerken van een ondernemende organisatie? Dat onderzoeken we tijdens de M&A & CFO Nieuwjaarsborrel, op woensdag 11 januari 2017 bij  Loyens & Loeff Amsterdam.

Een doorgewinterde dealmaker, werkzaam voor één van de grootste chipfabrikanten uit Amerika, legt uit welke impact technologie heeft op de snelheid van de markt en het werk van de CFO en de M&A-expert. Hoe kunnen bedrijven sneller nieuwe ontwikkelingen eigen maken? En hoe kunnen ze zorgen dat ze niet ten onder gaan in de orkaan van disruptie? 

CFO's, investeerders en M&A professionals proosten samen op het nieuwe jaar tijdens de traditionele Nieuwjaarsborrel van de CFO Association, Controllers Netwerk en de M&A Community. 
Aanmelden kan via onderstaande link. 

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden voor de Nieuwjaarsborrel

Gerelateerde artikelen